CRNA GORA DESETKOVANA Bez petorice na Litvance

17:22 | 13-11-2023

Fudbal 0

Crna Gora će 16. novembra u Podgorici dočekati Litvaniju, a tri dana kasnije igraće sa Mađarskom u Budimpešti

Srbija - Crna Gora
AP Photo/Darko Vojinovic

Crnogorski fudbalski reprezentativac Adam Marušić propustiće zbog povrede meč protiv Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj, prenose mediji u Podgorici.

Marušić će tokom dana da obavi dodatne preglede posle kojih će biti poznato da li će igrati na duelu sa Mađarskom, pošto će sigurno propusti meč sa Litvanijom.

Crna Gora će biti oslabljena na duelima sa Litvanijom i Mađarskom pošto zbog povreda neće igrati Stefan Mugoša i Bojan Bakić.

U međuvremenu na jučerašnjem zagrejavanju se povredio i Danijel Petković, dok će Stefan Savić propustiti duel sa Litvanijom zbog žutih kartona.

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović je odlučio da u A selekciju iz mlade selekcije prekomanduje mladog fudbalera Vojvodine Andriju Radulovića, kao i golmana belgijskog Lomela Nikolu Ivezića.

Prvo mesto na tabeli Grupe G kvalifikacija za EP 2024. drži Mađarska sa 14 poena, dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora ima minimalne šanse za plasman na EP 2024, pošto je treća na tabeli sa osam bodova.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading