UEFA DONELA KONAČNU ODLUKU Bugari moraju da igraju u Sofiji kako znaju i umeju

14:26 | 14-11-2023

Fudbal 0

Reprezentacija Bugarske ugostiće selekciju Mađarske 16. novembra na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji bez prisustva navijača, saopštio je danas Fudbalski savez Bugarske.

Fudbalska reprezentacija Mađarske
EPA

 

FS Bugarske je planirao da meč grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. sa Mađarskom odigra u Plovdivu bez prisustva navijača, pošto su se plašili od nereda i sukoba pristalica dve selekcije.

Međutim, gradonačenik Plovdiva Zdravko Dimitrov nije dozvolio odigravanje meča na stadionu "Hristo Botev", pošto su u toku radovi na rekonstrukciji ovog objekta.

U saopštenju FS Bugarske se navodi da je Evropska fudbalska unija (UEFA) posle razgovora sa svim zainteresovanim stranama naložila da utakmica bude odigrana u četvrtak od 18 časova na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji bez prisustva navijača.

U četvrtak u grupi G u Podgorici će od 20.45 časova igrati Crna Gora i Litvanija. Prvo mesto na tabeli grupe G drži Mađarska sa 14 bodova, dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora je treća sa osam, a Litvanija je na četvrtoj poziciji sa šest. Bugarska je poslednja na tabeli sa samo dva boda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading