"NEMOJ TAMO, POGINUĆEŠ" Lalatović otkrio zašto je izabrao Spartak

13:42 | 16-11-2023

Fudbal 0

Nenad Lalatović se i zvanično vratio u naš fudbal... On je predstavljen kao trener Spartaka iz Subotice

Nenad Lalatović
FK Vojvodina

Lalatović je ponovo tu.

- Velika je čast što sam trener Spartaka. To je veliki klub, imao sam osecaj da cu jednog dana biti trener. Dogovorili smo se za dva minuta, svestan sam situacije, nisam postavljao velike uslove. Znam šta se od mene očekuje, nece biti lako, ali imamo dobar tim. Neke stvari moraju da se poprave, da igrači veruju u sebe. Zaslužuuju da igraju u plej-ofu. Nadam da da ću opravdati poverenje kluba. Tim znam, ali moram da vidim šta je problem. Igraće najbolji, ne interesuje me ime i prezime. Ja živim za pobedu i tako će i oni od danas da razmišljaju. Liga je izjednačena, nikad nije bila takva, svako svakog može da pobedi i to moram da im objasnim. Mislim da cemo napraviti dobar rezultat - rekao je Lalatović i dodao:

- Spartak kao klub zaslužuje da bude među osam, sve se poklopilo sa mojim ambicijama, zato sam došao. Kad sam uzimao Kragujevac, rekli su mi “Nemoj tamo, poginuceš.” A Spartak sam uzeo jer je želja da budemo među osam ili pet u Superligi.

Otkrio je Lalatović i da Spartak nije jedini koji je želeo da ga angažuje.

-I mao sam ponudu sa Kipra, sve su mi već bili poslali da potpišem. Takođe dve iz Superlige. Odbio sam jer se ambicije kluba nisu poklapale sa mojim ambicijama. Spatak je došao sa konkretnom idejom i zato smo se brzo dogovorili.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading