SPARTAK JE VELIKI KLUB Lalatović o novom angažmanu: Sve je bilo spremno da potpišem na Kipru, ali...

15:06 | 16-11-2023

Fudbal 0

Srpski stručnjak je danas zvanično promovisan u novog trenera fudbalera Spartaka iz Subotice.

Nenad Lalatović
FK Vojvodina

Novi trener fudbalera Spartaka iz Subotice Nenad Lalatović izjavio je danas da se sa novim klubom brzo dogovorio, pošto je rukovodstvo Spartaka ponudilo konkretnu ideju.

-Imao sam ponudu sa Kipra, sve su mi već bili poslali da potpišem. Takođe dve iz Superlige. Odbio sam jer se ambicije kluba nisu poklapale sa mojim ambicijama. Spartak je došao sa konkretnom idejom i zato smo se brzo dogovori-istakao je Lalatović i dodao da mu je velika čast što je trener Spartaka.

-To je veliki klub, imao sam osećaj da ću jednog dana biti trener. Dogovorili smo se za dva minuta, svestan sam situacije, nisam postavljao velike uslove. Znam šta se od mene očekuje, neće biti lako, ali imamo dobar tim. Neke stvari moraju da se poprave, da igrači veruju u sebe. Zaslužuju da igraju u plej-ofu. Nadam da da ću opravdati poverenje kluba- konstatovao je Lalatović.

Smatra da Spartak zaslužuje da bude u gornjem delu tabele.

-Spartak kao klub zaslužuje da bude među osam, sve se poklopilo sa mojim ambicijama, zato sam došao. Kad sam uzimao Kragujevac, rekli su mi “Nemoj tamo, poginuceš.” A Spartak sam uzeo jer je želja da budemo među osam ili pet u Superligi- zaključio je Lalatović.

Komentari(0)

Loading