DA NA EURO ODEMO SA STILOM Moćne reči kapitena Srbije pred istorijsku utakmicu

19:02 | 18-11-2023

Fudbal 0

Sve je spremno za meč odluke

Trening Srbije
Marko Metlaš

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je pred meč sa Bugarskom u Leskovcu da želi u stilu da ode na Evropsko prvenstvo.

Srbija u nedelju od 15.00 dočekuje Bugarsku u poslednjem meču kvalifikacija za EURO 2024.

Za odlazak na prvo EP posle 24 godine biće joj potreban bod. Ali, Tadić smatra da "orlovi" to moraju da urade sa stilom.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Posebno smo uzbuđeno što smo došli do poslednje utakmice. U jako dobroj smo situacijji, želimo to da krunišemo dobrom igrom i da u stilu odemo na EP. Posle dva svetska bilo bi lepo da odemo i na EP. Nadam se da če postati normalno da Srbija ide na svako veliko takmičenje. Svi mi u srpskom fudbalu želimo da tako bude i samo neka se tako nastavi - rekao je Dušan Tadić. Plasman je najvažniji i svako bi ga "potpisao" pre početka ciklusa.

- Žao nam je što moramo sve da rešavamo u poslednjem kolu. Ali, svi bismo pristali da rešavamo u poslednjem kolu, a da se kvalifikujemo. Nebitno je, najvažnije je da se ostvari plasman.

Kapiten je istakao da dodatna motivacija za ovakav meč nije potrebna.

- Mister nas motiviše svojim govorima i mi među sobom pričamo. Bitna je oštrina i fokus, ne sme da se slavi pre vremena. Hoćemo da na Evropsko prvenstvo odemo sa stilom. To je ova Srbije, to je naš selektor. Želimo u stilu na EURO - završio je Tadić.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading