ZNALI SMO REZULTAT MEČA U LESKOVCU Selektor Crne Gore: Išli smo na sve ili ništa

19:44 | 19-11-2023

Fudbal 0

Crna Gora je posle prvih 45 minuta vodila 1:0, međutim poražena je na kraju meča

Radulović optimista
EPA-EFE/Szilard Koszticsak

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović izjavio je večeras u Budimpešti da je na meču sa Mađarskom presudio individualni kvalitet.

Crna Gora je večeras poražena u Budimpešti od Mađarske 3:1 u poslednjem meču grupe G kvalifikacija za EP 2024.

-Jedna zanimljiva utakmica, mi smo u nju ušli onako kako smo je i pripremali, da idemo na pobedu. Sve je u prvom poluvremenu bilo pod kontrolom, ali u tim momentima nismo mnogo pretili domaćinu. Stekao sam utisak da se nismo dovoljno oporavili. Međutim, disciplina na terenu, energija, donela nam je vođstvo išli smo do poluvremena kako treba a onda scenario sličan kao u Srbiji", rekao je Radulović, prenosi zvanični sajt RTCG.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Dve iznuđene izmene, tako da nam se u ta dva minuta sve srušilo. Nastavili smo da igramo, prekomponovali ekipu, napadali, želeli smo pobedu, znali smo rezultat utakmice u Leskovcu, krenuli na sve ili ništa. Žao mi je što nismo postigli golove iz očiglednih situacija, pogotovo što su Mađari golove dali iz težih pozicija. Opet je presudio taj individualni kvalitet, taj Soboslaj koji je sa dva gola rešio utakmicu- dodao je Radulović.

Srbija i Bugarska su odigrale bez pobednika, 2:2. Mađarska je prva na tabeli sa 18 bodova, dok je Srbija druga sa 14. Mađarska i Srbija su izborile plasman na EP 2024.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading