HAOS U REGIONU ZBOG JEDNE PORUKE Reprezentativac BiH čestitao Srbiji plasman na Euro, pa morao da se pravda

14:43 | 20-11-2023

Fudbal 0

Komšije razapale Mladena Cvjetinovića

Srbija
Tanjug/Nemanja Jovanović

Reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija odigrala nerešeno sa Bugarskom u Leskovcu (2:2).

Na velikom uspehu "orlovima" je čestitao i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Mladen Cvjetinović, koji se zbog svog postupka susreo se sa brojnim negativnim komentarima, pa je morao da se pravda.

- Ćao, narode, kako ste maloprije primetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Euro. Nisam tim storijem ništa loše mislio, to mi nije bila namjera. Budući da imam familiju u Srbiji, kao i po cijeloj bivšoj Jugoslaviji, i budući da je Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu i koji igra za Srbiju, moj dobar prijatelj, htio sam da mu čestitam - napisao je Cvjetinović i dodao:

"Kako sam primijetio po društvenim mrežama, moja čestitka je iritirala ljude. Zato želim da objavim da dajem 100 posto od sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da je volim. Nisam htio nikoga da iznerviram. Želim vam lijepo veče. Vaš Mladen - napisao je mladi fudbaler.

Cvjetinović je rođen u Berlinu, a prošao je omladinske kategorije Herthe. U dresu mlade reprezentacije BiH odigrao je sedam utakmica. Trenutno brani boje nemačkog Ingolštata.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading