IMA TEŠKO POVREĐENIH Strašne scene pred meč Brazila i Argentine: Tuča o kojoj će se pričati, Mesi povlačio ekipu, golman napao policiju (VIDEO)

07:14 | 22-11-2023

Fudbal 0

Strašne scene pred meč Brazila i Argentine...

Tuča
Printscreen

Meč je, na popularnoj Marakani, trebao da počne u 01:30 časova ujutru po našem vremenu, međutim niz provokacija pred meč, a onda i masovni incidenti u kojima je učestvovala i policija, prekinuli su ovaj događaj.

Na jednom delu tribine gde se nalaze navijači Argentine došlo je prvo do manjeg, a onda i masovnog sukoba navijača gostujućeg tima sa navijačima Brazila. Tu se uključila policija, koja je pokušala ove nemire da smiri dodatnom agresijom, što je navelo ostale da se uključe u tuču. Navodno ima i teško povređenih.

Kao protest na ove događaje, igrači Argentine, predvođeni Lionelom Mesijem, su odlučili da napuste teren i dugo se nije znao hoće li utakmica početi. U jednom momentu su razmišljali da meč ne nastave, zbog upotrebe sile brazilske policije, međutim odluka je na kraju bila takva da se vrate na teren.

Ubrzo po povratku na teren usledila je žustra rasprava između igrača, te je u jednom momentu bilo na ivici fizičkog sukoba.

Argentina je na kraju pobedila golom Otamendija (1:0), ali je fudbal potpuno ostao u drugom planu. Pojavio se i snimak na kojem golman Martinez napada policiju i pokušava da udari jednog od organa reda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading