KRAJ JEDNE ERE Sinonim za Bajern iz Minhena napušta klub, ne žele da produže ugovor s njim

17:10 | 22-11-2023

Fudbal 0

Čelnici fudbalskog kluba Bajern ne planiraju na kraju sezone da produže ugovor sa iskusnim napadačem Tomasom Milerom, prenosi nemački Bild.

Bajern
AP Photo/Martin Meissner

 

Miler (34) ima ugovor sa Bajernom do 30. juna 2024. godine. On je ranije najavio da želi da igra do juna 2025. godine. Međutim, rukovodstvo Bajerna ne planira da ponudi novi ugovor nemačkom reprezentativcu. On u Bajernu godišnje bruto zarađuje oko 11 miliona evra (bruto 20 miliona evra).

- Sačekaću još nekoliko nedelja i onda ću to moći da komentarišem. Želim još da igram, zabavljam se na terenu i nadam se da se to vidi - rekao je Miler.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nemački mediji navode da bi iskusni fudbaler mogao da potpiše kratkoročan ugovor sa Mančester junajtedom, koji je godinama pokušavao da angažuje Milera. Miler je član Bajerna od 2008. godine.

On je za prvi tim kluba iz Minhena odigrao 680 utakmica i postigao je 237 golova. Sa Bajernom je osvojio 32 trofeja. Za reprezentaciju Nemačke nastupio je na 126 mečeva i 45 puta se upisao u listu strelaca. Sa reprezentacijom Nemačke bio je svetski šampion 2014. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading