NOVI PAZAR PONOVO KAŽNJEN Zbog meča protiv Partizana, zatvara se stadion

16:48 | 23-11-2023

Fudbal 0

Domaći navijači su vređali trenera crno-belih

FK Novi Pazar
Printscreen/Youtube

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Novi Pazar sa pet utakmica bez publike zbog nedoličnog ponašanja domaćih navijača nakon meča sa Partizanom.

RADNA POSETA ITALIJI Miroslav Tanja u društvu reprezentativaca: Pratio igre Vlahovića, Kostića i Samardžića (FOTO)

POBEDIMO ZAJEDNO! Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke: FSS se uključio u akciju

Susret je odigran 6. novembra, a prisustvo publike je bilo zabranjeno. Ipak, domaći navijači su napravili nove incidente zbog kojih je klub zaradio novu suspenziju.

Podsetimo, Novi Pazar je nakon meča sa Vojvodinom kažnjen utakmicom suspenzije, uslovno pet a već su u narednom kolu protiv Partizana, domaći navijači napravili nove incidente zbog kojih je klub kažnjen.

Na meti publike se našao strateg Partizana, Igor Duljaj.

- Meču sa crno-belima prisustvovalo je znatno više ljudi od broja (150, uključujući igrače i stručni štab obe ekipe), dozvoljenog prilikom odigravanja utakmica bez publike. Upravo su oni posle utakmice vređali i provocirali trenera Partizana Igora Duljaja, a prilikom izmene i pogrdno skandirali prvotimcu Beograđana, Birbasu Nathu. Pored ovoga zabeleženi su i neprihvatljivi postupci i transparenti sa jasnom političkom i verskom konotacijom - navodi se u obrazloženju FSS-a.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading