VELIKI DAN ZA SRPSKOG NAPADAČA Luka Jović dobija šansu u startnih 11 i to protiv bivšeg kluba

14:09 | 24-11-2023

Fudbal 0

Biće to veliko veče za Luku Jovića, piše list "La Gazzeta dello Sport".

Luka Jović
EPA/MATTEO BAZZI

 

Ako je iko sumnjao u Luku Jovića, to sigurno nije klub Milan i njegov trener Stefano Pioli. Srpski napadač predvodiće napad "roso-nera" protiv Fjorentine, u subotu od 20.45 na stadionu San Siro.

Biće to veliko veče za Luku Jovića, piše list "La Gazzeta dello Sport". Milan će igrati ofanzivno, kao i dosad, a Luka Jović biće u centru napada slavnog kluba. jednostavno, Stefano Pioli nema izbora. Naime, povređeni su Portugalac Leao i Švajcarac Noa Okafor, dok je iskusni Francuz Olivije Žiru suspendovan zbog crvenog kartona.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pored Luke Jovića u ofanzivnoj formaciji Milana igraće Samjuel Čukvueze i Kristijan Pulišić. Njih trojica imaće zadatak da postignu gol za Milan, a bilo bi lepo da to bude baš Luka Jović. Da prekine post i upiše prvenac u dresu "roso-nera".

Italijanska Gazeta dalje piše da će Luka Jović sigurno igrati pod ogromnim pritiskom. Stigao je Srbin krajem prelaznog roka u Milan, kao alternativa Olivijeu Žiruu. Navode, da je njegov učinak na terenu do sada definitivno bio razočaravajući.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading