NIJE SVE TAKO CRNO Poznat stepen povrede Zvezdinog napadača, ali još uvek postoji doza straha

15:15 | 24-11-2023

Fudbal 0

Na pragu serije važnih mečeva na sva tri fronta, prve prognoze u vezi oporavka nisu zvučale dobro, međutim, izgleda da povreda nije teže prirode i Nigerijac neće dugo pauzirati.

Fudbal
Fk Crvena Zvezda

 

Napadač Crvene zvezde Piter Olanjinka povredio je rame na trening utakmici sa omladincima. Na pragu serije važnih mečeva na sva tri fronta, prve prognoze u vezi oporavka nisu zvučale dobro, međutim, izgleda da povreda nije teže prirode i Nigerijac neće dugo pauzirati.

Kod povreda ovakvog tipa, igrač doživi određen šok. Bol je izuzetno neprijatan i čitava situacija ume da deluje mnogo dramatičnije nego što zapravo jeste. Medicinski tim crveno-belih ekspresno je reagovao, rame je „vraćeno” na mesto i pod kontrolom.     

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Doktor Miodrag Mladenović sa svojim timom, užurbano radi na potpunom saniranju povrede i Olanjinka je praktično pod stalnim nadzorom medicinske službe.

Bivši fudbaler Slavije iz Praga će najverovatnije preskočiti derbi sa Vojvodinom (sutra, 16,00) i neizvestan je za utorak i utakmicu 5. kola Lige šampiona, protiv Jang bojsa u Bernu. Ovaj duel nosi epitet meča sezone na evropskoj sceni, veruje se da će srpski i švajcarski šampion, u direktnom sudaru odlučiti o trećem mestu u grupi G, koje garantuje proleće u Ligi Evrope.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading