AKO ZNAJU DA NAS KRITIKUJU... Trener Vojvodine optimističan pred meč sa Zvezdom

18:40 | 24-11-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Vojvodine dočekuju Crvenu zvezdu u subotu sa početkom od 16 časova

Ranko Popović
Printscreen/Youtube

Tim iz Novog Sada želi da prekine negativnu tradiciju protiv aktuelnog šampiona na svom stadionu.

"TATA, ENO ZECA" Zvezda meč sa Vojvodinom najavila čuvenom scenom iz filma "Ko to tamo peva" (VIDEO)

U poslednjih devet mečeva, Vojvodina nije uspela da osvoji ni bod protiv crveno-belih na svom stadionu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Trener Vojvodine Ranko Popović ne želi da se oslanja na statistiku, a njemu je ovo prvi meč protiv beogradskog kluba od kako je trener.

- Mene taj podatak ne interesuje, jer ja u tih 10 godina nisam bio ovde. Ne želim da zvučim arogantno, jednostavno imam takmičarski stav i želim da idemo na pobedu. Bez ikakve uvrede, ja hoću da vratimo utakmici Vojvodina - Crvena zvezda epitet derbija i da oni od ove utakmice u budućnosti počnu da osećaju nelagodu kad god dolaze u Novi Sad. Statistika je tu, takva je kakva je, ali mi želimo da je promenimo, počevši od sutra - rekao je Popović i dodao da želi da od svoje ekipe vidi da pokaže sve ono na čemu su radili u prethodne dve nedelje koliko je trajala pauza.

- O Crvenoj zvezdi ne treba trošiti reči, to je tim koji igra u Ligi šampiona, imaju po barem dva igrača na svakoj poziciji i koji god sastav da izađe, to je ekipa koja se bori za titulu. Bilo bi lepo da mi imamo odgovor na sve to - naveo je Popović i dodao da na treninzima nije imao nijednu primedbu, ali da je sada vreme da se to pokaže na delu.

Obećao je da će njegova ekipa igrati napadački uz nadu da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat.

- Mi želimo da to bude primetno i da to prepozna tribina i da navijači zbog toga budu uz nas. Ako znaju da kritikuju, onda treba da znaju i da nagrade - poručio je trener Vojvodine.

Crvena zvezda je trenutno drugoplasirana na tabeli Superlige Srbije sa 34 boda, dok je Vojvodina na četvrtom mestu sa 22.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading