SPREMA SE TRANSFER BOMBA Vlahović na Realovom spisku želja

09:32 | 25-11-2023

Fudbal 0

Real Madrid bi ove zime mogao da krene po Dušana Vlahovića

Dušan Vlahović
EPA

Španska javnost, uprkos činjenici da je Florentino Perez poznat kao čovek koji ne preferira januarske angažmane, ne isključuje mogućnost da Madriđani posegnu za pojačanjem koje bi popunilo mesto upražnjeno Vinisijusovom povredom, a As ističe da su četiri igrača potencijalni kandidati Dušan Vlahović, Markos Leonardo, Mauro Ikardi i Santi Himenez.

Kada je reč o Vlahoviću, Španci ističu da bi olakšica u realizaciji transfera mogla da bude dobar odnos klubova s obzirom na to da su Real i Juventus bili začetnici ideje o Superligi Evrope, međutim As napominje da je jedna od prepreka obeštećenje i činjenica da će torinski klub u slučaju transfera želeti da povrati deo investicije od igrača koji je klub koštao više od 80.000.000 evra.

NIJE FUDBALSKI INTELIGENTAN Legendarni Italijan opasno potkačio Dušana Vlahovića

Jedan od konkurenata uz reprezentativca Srbije je i Markos Leonardo, napdač koji ove sezone u dresu Santosa ima 21 gol, a kojeg su brazilski mediji prethodnih dana dovodili u vezu sa Arsenalom i Njukaslom.

Igrač koji je letos bio na pragu šprelaska u Romu međutim nije jedina alternativa. Kao kandidat se pominje i Mauro Ikardi koji igra odlično u Turskoj, dok je na spisku igrača koje prati Real i Santi Himenez, meksički ofanzivac koji ima 15 golova na isto toliko utakmica za Fajenord u aktuelnoj sezoni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading