BUKARI JE NOĆNA MORA NOVOSAĐANA Zvezda nastavila sjajan niz u "srpskoj Atini", reprezentativac Gane srušio Vojvodinu i najavio meč sezone u Bernu (VIDEO)

17:57 | 25-11-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu sa 2:1 u meču 16. kola MozzartBet Superlige Srbije u Novom Sadu.

Fudbal
Fk Crvena Zvezda

Ako se pitate kome je najviše prijala reprezentativna pauza, odgovor je prilično jasan - Osmanu Bukariju. Reprezentativac Gane nije imao problem ni sa lošim terenom, ni hladnoćom u Novom Sadu već je sa dva pogotka doneo Zvezdi vrlo važnu pobedu i nastavio niz crveno-belih bez poraza u "srpskoj Atini" i posle 11 utakmica.

Utakmica na "Karađorđu" je sjajno počela po goste. Naser Điga je sjajno pronašao Bukarija koji je pogodio bliži ugao gola Lazara Carevića. Utisak je da je golman Vojvodine morao bolje da interveniše. 

Odgovor je stigao vrlo brzo, već u 12. minutu. To je bila i svojevrsna kazna jer je Hvang bio u izglednoj situaciji samo 60 sekundi pre toga, ali je pogodio stativu sa nekih 10 metara. U pomenutom 12. minutu Milosavljević je dobio sjajan pas i pogodio za izjednačenje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nastavili su gosti da prete, a u 27. minutu i da ponovo povedu. Opet je egzekutor bio Osman Bukari, ali je veliki deo posla uradio Šerif Endiaje koji se izborio za poziciju, uspeo da se zagradi i odloži loptu saigraču kome je preostao lakši deo posla. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat meča, a nije da nije moglo da bude drugačije.

Pretili su i jedni i drugi. Mirko Ivanić je u dva navrata bio jako blizu, kao i Gelor Kanga. Domaćin jeste imao inicijativu u određenim momentima, ali nije uspeo ozbiljnije da zapreti Omriju Glazeru.

Zvezda je uspela da ostvari veoma važnu pobedu i u dobrom raspoloženju putuje u Bern na meč sezone protiv Jang Bojsa u utorak (21.00).

VOJVODINA - CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:2)

Stadion: Karađorđe (Novi Sad), Sudija: Milan Ilić

Milosavljević u 12. minutu za Vojvodinu - Bukari u 3. i 27. minutu za Zvezdu

VOJVODINA: Carević – Lazarević, Jeličić, Crnomarković, Giorbelidze – Salgueiro (od 25. Kembel) , Milosavljević – Radulović (od 65. Ivanović), Zukić, Malbašić (pd 65. Nikolić) – Vukanović.

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Nedeljković, Điga, Dragović, Nikolić – Stamenić (od 59. Mijailović) – Bukari, Kanga, Hvan, Ivanić – Endijaje (od 59. Mijatović).

KRAJ!

90. minut - Još četiri minuta nadoknade u Novom Sadu.

76. minut - Inicijativa domaćih u ovim momentima, ali bez udarca ka golu Glazera.

65. minut - Dve izmene sada i kod domaćina. Umesto Radulovića u igri je Ivanović, dok će Malbašića zameniti Nikolić.

62. minut - Kanga je oprobao šut sa nekih 25 metara, ali je Carević uspeo da odbrani.

59. minut - Dve promene pravi Barak Bahar. Umesto Stamenića na terenu je Srđan Mijailović, dok će Endiaja zameniti Jovan Mijatović.

52. minut - Malo je nedostajalo da Ivanić pogodi. Uspeo je sjajno da prođe i uputi udarac sa nekih 20 metara, ali lopta ide pored gola.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

45. minut - Još dva minuta nadoknade u prvom delu igre.

37. minut - Šansa za Kostu Nedeljkovića. Odlično mu je loptu spustio Endiaje, ali udarac mladog defanzivca ide preko gola.

27. minut - GOOOOOL! BUUUUKARI! Loša reakcija odbrane domaćih, Šerif Endiaje je prosledio loptu reprezentativcu Gane koji postiže drugi pogodak na meču!

25. minut - Povredio se Mateus Salgueiro, pa mora da reaguje Popović. Na terenu je Norman Kembel.

23. minut - Trenutno Vojvodina deluje opasnije, ali za sada bez šansi koje bi mogle da ugroze gol dva čuvara mreže.

12. minut - GOOOOOL! Odgovara Vojvodina! Milosavljević je uhvatio na spavanju odbranu gostiju i poravnao rezultat!

11. minut - Stativa! Malo je nedostajalo da Hvang postigne prvenac u dresu Zvezde, ali je nakon dodavanja Ivanića pogodio samo okvir gola sa nekih 10 metara.

3. minut - GOOOOL! Kakav početak Zvezde! Bukari je odlično protrčao po desnom boku i iznenadio Carevića šutem u bliži ugao!

16.03 - Utakmica je počela!

15.10 - Čisto kratko podsećanje da je Zvezda u seriji od 10 pobeda u Novom Sadu. Poslednji put kada je Vojvodina savladala crveno-bele iz Beograda Aleksandar Katai je branio boje "lala". To je bilo sada već davna 2013. godine.

15.00 - Dobar dan i dobrodošli na meč 16. kola Mozzart Bet Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde. Uz sport.alo pratite uživo dešavanja iz Novog Sada.

Alo Alo
 

 

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading