ARSENAL NA ČELU TABELE PREMIJER LIGE Haverc u 89. minutu obradovao "tobdžije" pobedom u gradskom derbiju

22:11 | 25-11-2023

Fudbal 0

Brentford nije uspeo da izdrži do kraja...

Arsenal ubedljiv
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Fudbaleri Arsenala slavili su na uvek nezgodnom gostovanju protiv Brentforda u okviru 13. kola Premijer lige u pravoj drami, čime su na kraju uspeli da izbiju na čelo tabele engleskog šampionata, pošto su ranije danas Mančester siti i Liverpul odigrali nerešeno - 0:1 (0:0)!

Junak je bio Kai Haverc koji je postigao gol u sam smiraj meča u 89. minutu kada je već delovalo da će Pčele da se odbrane i da zadrže deo plena za sebe. Disciplinovano su se domaćini branili, ali na kraju nije bilo sreće da dođu do jednog osvojenog boda.

BAHAR KRATAK POSLE POBEDE PROTIV "LALA" Trener crno-belih otkrio zašto je zadovoljan utakmicom u Novom Sadu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sa druge strane, ovo je bio tek drugi gol za Haverca od kako je došao u Arsenal, ali mogao bi da bude i veoma vredan kada se na kraju sezone bude podvlačila crta. Ipak, još smo u jako ranoj fazi takmičenja i sve se lomi na proleće.

Prethodno je Arsenalu krajem prvog poluvremena poništen još jedan pogodak koji je postigao Leandro Trosar u 42. minutu, ali je to sve stopirano zbog ofsajd pozicije.

Posle ovog meča, Arsenal ima 30 bodova na prvom mestu, jedan više od Mančester sitija na drugoj poziciji i dva više od Liverpula na trećoj. Totenhem bi tu mogao još da se umeša u priču ako dobije Aston Vilu, pošto je na 26 bodova i sa +3 ide na deobu drugog mesta. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading