UEFA UDARILA NA TZV. KOSOVO Ovom odlukom su šokirali sve: Zatvoren "svinjac" u Prištini, a vi igrajte u Albaniji

10:20 | 26-11-2023

Fudbal 0

UEFA je donela kontroverznu odluku da zatvori stadion "Fadilj Vokri", stavljajući Balkane, aktuelne prvake tzv. Kosova, u nezavidan položaj

UEFA
EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Izraelski fudbaler Eron Zahavi nedavno je kritikovao UEFA zbog odluke da se meč kvalifikacija za EURO2024 između tzv. Kosova i Izraela igra na pomenutom stadionu, opisujući teren kao "svinjac".  

Očajno stanje igrališta nateralo je UEFA-u na oštre mere, stvarajući probleme za Balkane. Njihova zakazana utakmica Konferencijske lige protiv Viktorije Plzenj moraće da bude izmeštena s obzirom na loše stanje terena.  

NEJMAR VRIŠTI OD BOLOVA Društvenim mrežama kruži jeziv snimak: Brazilac ne zna šta će da radi od muke (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prema informacijama iz Prištine, UEFA je odobrila selidbu meča na stadion "Air Albania" u Tirani, poznatom po finalu prošlogodišnje Konferencijske lige. 

Ova odluka izazvala je iznenađenje, s obzirom na običaj UEFA-e da bude restriktivna prema takvim promenama, naročito kada se radi o drugoj državi. Balkani je brzopotezno prijavio "Air Albania" kao novu domaću arenu, a UEFA je prihvatila ovu promenu, omogućavajući im da igraju na teritoriji Albanije. 

Pogledajte kako izgleda stadio "Air Albania": 

U grupi "C" Konferencijske lige, Balkani deli drugo mesto sa Astanom, oba tima sa po četiri boda, dok je Viktorija na vrhu sa 12. Na začelju grupe nalazi se Dinamo iz Zagreba sa samo jednim osvojenim bodom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading