POZNATO KO SUDI CRVENO-BELIMA U MEČU SEZONE Poništio gol Ronaldu na "Marakani" protiv Srbije, sada deli pravdu Jang Bojsu i Zvezdi u Bernu

12:07 | 26-11-2023

Fudbal 0

Dani Makeli biće na centru igrališta

Zvezda - Jang bojs
AP Photo/Darko Vojinovic

 

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21.00 čas igraju možda i odlučujući meč grupne faze Lige šampiona u Bernu protiv ekipe Jang Bojsa kada je u pitanju ostanak na evropskoj sceni, a saznali su i ko će im biti glavni sudija na ovom susretu. 

Biće to preiskusni Dani Makeli iz Holandije, koji je svima u Srbiji ostao poznat po činjenici da je na meču između Srbije i Portugala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo na "Marakani" poništio čist pogodak Kristijanu Ronaldu zbog čega je ovaj potom podivljao. 

DOBRE VESTI ZA CRVENO-BELE Jang Bojs izgubio u derbiju pred revanš meč sa Zvezdom u Ligi šampiona

Bacio je i kapitensku traku na zemlju, nije želeo ni da sačeka da se utakmica završi i demonstrativno je zbog toga napustio teren.

Pomagaće mu Hesel Stegstra i Jan de Vrajs iz Holandije, a četvrti arbitar je Mark Nagtigal iz iste zemlje. U VAR sobi sedeće Klaj Ruperti iz Holandije i Nejc Kajtazović iz Slovenije, dok je delegat Radenko Mijatović iz Slovenije, a posmatrač suđenja bivši španski sudija David Fernandez Borbalan.

Interesantno je da je Makeli već sudio ovim rivalima u međusobnom duelu 2019. godine kada je u Bernu bilo 2:2. 

Inače, Makeli je sudio i Partizanu u porazu od Asterasa u Grčkoj 2014. godine, a ove godine delio je pravdu i na susretu Čukaričkog i Olimpijakosa. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading