KUD SVI TU I ŠPANAC Čuveni golman stiže u Saudijsku Arabiju

16:45 | 26-11-2023

Fudbal 0

Španski golman David de Hea mogao bi da nastavi karijeru u fudbalskom klub Al Etifak iz Saudijske Arabije, prenosi britanski San.

David de Hea
Tanjug/Ap

 

De Hea (33) je trenutno bez angažmana, pošto mu je na kraju sezone istekao ugovor sa Mančester junajtedom. Čelnici kluba sa Old Traforda nisu želeli da produže ugovor sa španskim golmanom, koji još nije uspeo da pronađe novi klub.

Ekipu Al Etifaka trenira nekadašnji fudbaler Liverpula Stiven Džerard, koji planira da angažuje De Heu. Britanski mediji navode da su u toku pregovori dve strane, a Španac je spreman da se okrene drugim klubovima ako ne postigne dogovor sa Al Etifakom.

De Hea je odbio ponudu Al Nasra, koji je nudio španskom golmanu mesečnu platu od dva miliona evra.

Britanski mediji podsećaju da De Hea pored klubova iz Saudijske Arabije ima i ponude Atletiko Madrida, Valensije, Betisa i nekoliko timova iz MLS lige. On je za reprezentaciju Španije branio na 45 mečeva.

 

@alo_portal SVAKA ČAST, MAJSTORE Elzan Bibić je šampion 4. Beogradskog polumaratona! Naš Elzan Bibić ostvario je veliki uspeh i pobedio na Beogradskom polumaratonu, u trci na 21 kilometar! #alo #alodnevnenovine #aloonline #beogradskipolumaraton #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading