POJAČANJE PRED HUMSKOM Partizan pronašao štopera u Monaku i to Srbina

07:00 | 27-11-2023

Fudbal 0

Crno-beli žele da angažuju srpskog fudbalera.

Dejan Kuzmanović
AS Monaco

Fudbaleri Partizana poraženi su u subotu od ekipe TSC-a sa 0:4 u Humskoj, te su tako došli do prvog neuspeha ove sezone u domaćem šampionatu.

Crno-beli još uvek imaju prednost i tri boda viška u odnosu na Crvenu zvezdu, ali je jasno da će u Humskoj morati da se pojačaju tokom zime kako bi pokušali da održe prednost i vrate titulu posle sedam godina pauze.

Partizan je aktivan na tržištu i određene mete postoje, a jedna od njih je i mladi srpski fudbaler Dejan Kuzmanović (19) koji trenutno brani boje Monaka, saznaje "sport.alo".

Momak rođen u Francuskoj, u Lionu, zbog svojih srpskih korena odlučio je da igra za naš nacionalni tim, a debitovao je i za našu mladu reprezentaciju do 18 godina.

Partizan već neko vreme prati partije mladog štopera koji nosi dres omladinskog tima Monaka, a kako Kuzmanoviću ističe ugovor na leto jasno je da se crno-beli nalaze u dobroj poziciji za njegov potpis.

 

@alo_portal SVAKA ČAST, MAJSTORE Elzan Bibić je šampion 4. Beogradskog polumaratona! Naš Elzan Bibić ostvario je veliki uspeh i pobedio na Beogradskom polumaratonu, u trci na 21 kilometar! #alo #alodnevnenovine #aloonline #beogradskipolumaraton #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading