ZVEZDA NAPADA JANG BOJS Bahar najavio iznenađenje u meču sezone protiv Švajcaraca u Ligi šampiona

19:20 | 27-11-2023

Fudbal 0

Trener Crvene zvezde Barak Bahar svestan je važnosti utakmice protiv Jang Bojsa, u petom kolu grupe G Lige šampiona, i ističe da njegov tim mora da bude na visokom nivou kako bi ostvario dobar rezultat u Bernu

Bahar
Alo/ Marko Metlaš

Otkrio je i šta je glavni cilj njegovih igrača, kao i da je tokom pauze promenjena taktika. 

Zvezda igra praktično odlučujući meč za treće mesto u grupi i evropsko proleće u vidu nokaut faze Lige Evrope.  

- Svi znaju da nas sutra očekuje važna utakmica, za obe ekipe, jer se direktno borimo za treće mesto. Moramo da budemo fokusirani i agresivni kako bi ostvarili željeni rezultat. Analizirali smo Jang Bojs, i reč je o dobroj ekipi. Pre svega su dobri na domaćem terenu, tako da moramo da budemo na nivou kako bi ostvarili pozitivan rezultat. Borićemo se, bitna je ovo utakmica i za nas i za njih, ali su oni domaćini i to im je prednost. Igraju dobar presing, fleksibilni su i promenili su sistem igre u odnosu na ranije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ZVEZDIN MEČ ISTINE Evo koga je Barah Bahar pove na utakmicu odluke

Prethodni meč u Beogradu završen je nerešenim rezultatom 2:2. 

- Bila je to "luda" utakmica. Počeli smo dobro, ali ušli loše u drugo poluvreme i bili kažnjeni. Poslednjih pola sata su bili možda i najbolji za nas, računajući prethodne utakmice, i falilo nam je samo još nekoliko minuta da postignemo gol. Ipak, svaka utakmica u Ligi šampiona je drugačija, i neće biti lako sutra. 

Bahar će na raspolaganju imati sve igrače. Posebno je izdvojio trojicu - Pitera Olajinku, Milana Rodića i Šerifa Ndijaea. 

- Olajinka se oseća bolje. Odradio je prethodni trening, videćemo da li će biti starter. Rodić je juče trenirao i dobro se oseća. Ndiaje veoma naporno radi za ekipu. Protiv Jang Bojsa je bio strelac, verujem da će njegova realizacija biti bolje kako vreme bude odmicalo - kaže Bahar. 

Otkrio je Izraelac i promenu taktike. 

-U toku reprezentativne pauze smo promenili taktiku, pa je prva ideja da budemo više agresivni uz dodatni presing. Najbitnije u ovom trenutku je da pobeđujemo. Što se tiče prethodne utakmice, drugo poluvreme je bilo nešto lošije, ali mi je bitno da su igrači sa klupe ušli sa stavom i pravim mentalitetom, te da su doprineli igri, kao i starteri - zaključio je Bahar. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading