VERONA I DALJE BEZ POBEDE Leće dva puta vodio na "Bentegodiju", pa jedva sačuvao bod

22:20 | 27-11-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Verone i Lećea podelili su bodove na "Bentegodiju" remiziravši rezultatom 2:2, u susretu 13. kola italijanske Serije A

FK Verona
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Gosti iz Apulje su u Veroni dva puta imali rezultatsku prednost, ali je ekipa Marka Baronija uspela da izbegne sedmi uzastopni poraz, računajući i Kup Italije.

Lećeu je prednost doneo Remi Oudin koji je u 30. minutu presekao loše ispucavanje Isaka Hiena i prelepim udarcem sa oko 25 metara pogodio mrežu rivala. 

OPŠTI HAOS NA FUDBALSKOM TERENU Sukobili se Srbin i Albanac, a onda se u sve umešao poznati Hrvat (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Međutim, gosti su uzvratili poklon rivalu u 41. minutu kada  je Milan Đurić ukrao jednu loptu ispred šesnaesterca Lećea, a zatim proigrao Sirila Ngongea za 1:1.

Ekipa Roberta D'Averse je do nove prednosti stigla u 69. minutu kada je Joan Gonzales udarcem sa ivice šesnaesterca pogodio za 2:1, a konačan rezultat utakmice postavio je Đurić u 77. minutu, kada je odlično skočio u šesnaestercu rivala nakon prekida Teraćana.

Inače, ovo je Veroni bila čak 12. uzastopna utakmica bez pobede u svim takmičenjema, a prekid ove crne serije sprečio je golman gostiju Falkone koji je u finišu zaustavio velike šanse Ngongea i Dude.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading