SVIH SVOJIH EKIPA SE DOBRO SEĆAM, ALI... "Real Madrid je najveći klub na svetu"

15:24 | 28-11-2023

Fudbal 0

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je danas da je madridski klub najveći na svetu i dodao da ne razmišlja o produženju ugovora sa vicešampionom Španije, prenose mediji u Madridu.

Karlo Anćeloti
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Fudbaleri Reala dočekaće sutra u Madridu ekipu Napolija u meču petog kola grupe C Lige šampiona.

Anćeloti je bio trener Napolija od maja 2018. do decembra 2019. godine. On je u decembru 2019. godine dobio otkaz u Napoliju i to nekoliko sati pošto je klub iz Napulja pobedio Genk i izborio plasman u nokaut fazu LŠ.

-Bilo mi je lepo u Napulju. Ne želim osvetu-rekao je italijanski stručnjak na konferenciji za medije u Madridu. Anćeloti ima ugovor sa Realom do kraja sezone. Novinari su pitali italijanskog stručnjaka da li želi da produži ugovor sa madridskim klubom.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Ne razmišljam o tome. Dajem vam šansu da postavite drugo pitanje- odgovorio je trener Reala. Italijanski stručnjak je svojoj karijeri pored Reala i Napolija trenirao i Ređinu, Parmu, Juventus, Milan, Čelsi, Pariz Sen Žermen, Bajern i Everton.

-Svih ekipa se dobro sećam. Ne želim da pokažem nepoštovanje, ali osećam nešto posebno prema Milanu i Realu. Jednostavno zato što je Real najveći klub na svetu-poručio je Anćeloti.

Real je prvi na tabeli grupe C sa 12 bodova i već je izborio plasman u osminu finala LŠ. Napoli je drugi na tabeli sa sedam, Braga ima tri, dok je Union poslednji sa samo jednim bodom.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

Komentari(0)

Loading