Sve (ni)je dobro...

08:30 | 29-11-2023

Fudbal 0

Od velike euforije do velikog razočarenja, kratak je put.

FK Jang Bojs FK Crvena zvezda
EPA/ANTHONY ANEX

 

Kada su se kuglice zavrtele letos u Nionu, a Crvena zvezda za rivale dobila Mančester siti, Lajpcig i Jang Bojs, čak i oni najzagriženiji su otpisali bodove protiv Engleza i Nemaca, a što se tiče šampiona Švajcarske, već su mogli da se čuju komentari i to jednoglasni - "Bolje nije moglo iz 4. šešira, to pobeđujemo".

Međutim, ono što je Dragan Stojković Piksi nedavno rekao posle utakmice sa Bugarskom, mečevi gde su pobede već upisane su najteže, a u to se uverila i Zvezda ove sezone, baš protiv ekipe iz Berna. Već je treća pozicija bila upisana, a na kraju od svega ostalo je još da se dostojanstveno oprosti od Evrope baš protiv šampiona Starog kontinenta na "Marakani" 13. decembra.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zvezda je u Švajcarskoj pokazala šta želi, odlično je ušla u meč, pritisnula Jang Bojs i mogla da posle samo šest minuta vodi sa 2:0. Da su udarci Šerifa Endiajea završili iza leđa golmana domaćih, sada biste čitali tekst o potencijalnim rivalima crveno-belih narednog proleća u šesnaestini finala Ligi Evrope, a ovako... 

FK Jang Bojs FK Crvena zvezda EPA/ANTHONY ANEX
 

Liga šampiona nije mesto gde se takvi propusti zaborave, već se vrlo brzo kažnjavaju. Tako je bilo i u Bernu, pa su autogolom Koste Nedeljkovića i pogotkom Levina Bluma fudbaleri Jang Bojsa zauzeli to već viđeno Zvezdino treće mesto i ispisali svoje ime među kuglicama na žrebu.

Nije sve tako crno, ili jeste, zavisi iz koje perspektive gledate i zavisi da li ste optimista ili pesimista. Trener Zvezde Barak Bahar je ovo prvo. Istakao je da veruje i u svoj tim i u sebe, te da neće tek tako odustati od svoje vizije. Možda to donese dobre stvari crveno-belima, možda im se sreća ponovo osmehne, pa možda sledeći put šutevi Endiajea završe u mreži.

Sve (ni)je dobro...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading