JAK UDAR NA BAHARA Izraelac je sve obrnuo, jedan detalj predstavlja najveći problem Crvene zvezde

07:25 | 29-11-2023

Fudbal 1

Poznati fudbalski radnik, Ranko Stojić udario je na Baraka Bahara posle poraza Crvene zvezde od ekipe Jang Bojsa u Ligi šampiona (2:0)

Bahar
Alo/ Marko Metlaš

Stojiću se nije svidelo kako je Bahar vodio ekipu.

- Ovde smo navikli da priznamo grešku kad pogrešimo, a da istovremeno budemo realni. Jedan od problema u Zvezdi je trenerski 'staf'. Prvi sam rekao da je dobar trener, na osnovu onoga što sam gledao (Makabi Haifu, bivši Baharov tim, prim. novin) protiv Zvezde i Olimpijakosa, ali to nije moj posao, kad se bira trener morate da znate sve karakteristike, pozitivne i negativne. Komunikacija je danas jedna od najbitnijih stvari. Sa medijima, upravom, pogotovo sa igračima, svakodnevno. Komunikacija znači motivaciju ili drugu vrstu razgovora, kada nekoga treba probuditi - rekao je Stojić.

Nastavio je u istom ritmu.

- On nema nikakvu vrstu komunikacije sa igračima, apsolutno nikakvu. To je ozbiljan hendikep. Uz to, kompletno je promašen pripremni period. Sve je obrnuo. Imao je dva meseca do Lige šampiona. Pripremao je tim za turnir u Rusiji, umesto da ga fizički priprema. I kad je Fjorentina 20 dana radila na fizici, jer će im ta fizika doneti to što je potrebno kad dođu septembar, oktobar, kad dođu loši tereni, Zvezda to nije imala. Nije imala nikakve fizičke pripreme, mnogo lutanja... To je jedan od problema Crvene zvezde. Taj problem nije lako rešiti, taj 'staf' mnogo košta, znamo kakvi tu problemi mogu biti. Ali i sad kad je ostao samo domaći šampionat, nisam siguran da ovaj stručni štab, koji ne poznaje ligu, može da iznese sezonu onako kako bi trebalo da iznese - rekao je Stojić.

BAHAR POSLE PORAZA UPITAN O OSTAVCI Nikad ne odustajem, ne mogu ja da dam gol

Upitan za utakmicu u Bernu, on je rekao da je Zvezda odigrala dobro.

- Kako je i Dragović rekao, moramo biti realni, koliko god da je veliko razočaranje, igra Zvezde nije bila loša. Zvezda je u sredini terena odigrala jednu od najboljih utakmica, bilo je oduzetih lopti, presečenih napada, iz tih oduzetih lopti bio je veliki broj šansi. Realizacija je zatajila, ništa ne bi promenilo to da li je prva, druga šansa, bilo ih je još. Zvezda je igrom na sredini terena napravila da Jang Bojs izgleda kao klub najbolje plasiran u Ligi konferencija. Mnogo izgubljenih lopti Jang Bojsa, nisu ostavili naročit utisak, nije bilo sreće i umešnosti da se to konkretizuje. Na kraju, proslavili smo golmana Jang Bojsa, koji je imao četiri-pet odličnih intervencija, to moramo reći. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(1)

Loading
gago

29.11.2023 12:37

Moze da igra najbolji fudbal ali gde su golovi?