KAKVA UTAKMICA Galatasaraj izvukao remi u Istanbulu, Junajted ostao bez pobede, tragičar Onana

21:20 | 29-11-2023

Fudbal 0

Odigrane su prve dve utakmice Lige šampiona, i viđena je prava ludnica u terminima od 18.45

fk psv
EPA-EFE/RAUL CARO

Mančester junajted je na gostujućem terenu remizirao sa Galatasarajem sa 3:3, dok je u drugoj utakmici Sevilja ispustila prednost od 2:0, i izgubila u nadoknadi od PSV-a sa 3:2.

Uzbudljiva utakmica viđena je na "Rams Parku" u Istanbulu, gde je Galatasaraj "pomrsio konce" Crvenim đavolima.

Ipak, nije tako delovalo u početku meča, s obzirom na to da je Junajted poveo već u 11. minutu. Bruno Fernandeš je poslao sjajnu loptu za Alehandra Garnača, koji je bez većih problema savladao Musleru.

Upravo asistent kod prvog gola, Bruno, duplirao je prednost gostiju sedam minuta kasnije, fenomenalnim pogotkom sa distance.Ipak, uzvratio je Hakim Ziješ u 29. minutu, i to pravom majstorijom iz slobodnog udarca. U drugom poluvremenu, ponovo je put do mreže prvi pronašao gostujući tim.

Igrao se 55. minut, kada je Van Bisaka asistirao za Skota MekTomineja, koji je uspeo da smesti loptu iza leđa Muslere. A onda, usledila je prava ludnica. U 62. minutu,  ponovo je na scenu stupio Hakim Ziješ. Šutirao je iz slobodnog udarca sa distance, a Onana je očajno reagovao, i odbio loptu u sopstvenu mrežu.

LIGA ŠAMPIONA Nastavlja se rasplet u grupnoj fazi Lige šampiona, derbi u Madridu, Kopenhagen preti Bavarcima

Devet minuta kasnije, Kerem Akturkoglu je pogodio na asistenciju Ziješa, i tako postavio konačnih 3:3. Ovim remijem, Galata je skočila na drugo mesto u grupi sa 5 bodova, dok je Junajted poslednjeplasiran, bar za sada, sa četiri boda, koliko ima i Kopenhagen.

U drugom meču u ovom terminu, viđena je još veća ludnica. Sevilja je imala 2:0, ali je na kraju PSV uspeo da preokrene, i dođe do pobede sa 3:2.

Poveli su domaći u 24. minutu, kada je Serhio Ramos pogodio posle asistencije Ivana Rakitića. Prednost Sevilje, duplirao je Jusuf En Nesiri u 47. minutu, ali je onda u nastavku usledio šok.

Ismael Saibari uspeo je da vrati PSV u život u 68. minutu, da bi u 81. minutu, holandski tim došao i do izjednačenja, i to ni manje, ni više, autogolom nesrećnog Nemanje Gudelja.

Da nesreća po Špance bude još veća, PSV je u drugom minutu nadoknade došao do kompletnog preokreta, kada je Rikardo Pepi zatresao mrežu, i tako doneo veliku pobedu svom timu.

PSV je sada drugi u grupi sa osam bodova, dok je Sevilja ostala na svega 2 boda, bez daljih šansi za prolaz u nokaut fazu.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading