LAZETIĆ PORUČIO PRED VEST HEM Nadamo se, dokle god imamo šanse, borićemo se

22:00 | 29-11-2023

Fudbal 0

Imao je šta da kaže trener tima iz Bačke Topole

Žarko Lazetić
Tanjug/Ap/Darko Vojinović

Fudbaleri TSC-a u četvrtak od 18.45 dočekuju ekipu Vest Hema, u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope. 

Jasno je da je tim iz Londona veliki favorit, i da ekipi sa severa Srbije neće biti lako, a očekivanja od susreta izneo je trener TSC-a, Žarko Lazetić. 

- Tinja nada, nadamo se i dokle god ima bilo kakve šanse pokušaćemo da ostvarimo što bolji plasman i da završimo kao treći u grupi. Koliko je to moguće – videćemo - počeo je Lazetić, pa nastavio:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Daćemo sve od sebe da svaka utakmica bude takmičarska, verujemo da ćemo već sutra pokušati da se približimo tome i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o tome da li ćemo prezimiti u Evropi. Očekivanja su uvek najveća moguća, bez obzira na protivnika, tako se i pripremamo.

LAZETIĆ ODBIO KLUB IZ PREMIJER LIGE Nije hteo milione, želeo je samo TSC

Istakao je Lazetić da je timu značilo iskustvo igranja protiv Vest Hema.

- Imamo iskustvo prve utakmice sa Vest Hemom gde smo bili dosta dobri defanzivno i uspevali dobro da pariramo. Sa samopouzdnjem iz poslednje utakmice i zbog onoga što vidim na treninzima, verujem da će igrači biti dosta bolji i sa loptom i da ćemo biti opasniji kada je u našem posedu.

Parirao je TSC u Londonu, čak imao i prednost...

- Bitno je da produžimo vreme uspešnog takmičenja sa njima, u gostima smo bili vrlo dobri više od 60 minuta, ako sada to ode na 80 ili 90 možda bude i bolji rezultat.

Žarko Lazetić Printscreen
 

Računi će se svoditi na kraju...

- Svodićemo račune kada prođu još ove dve utakmice. Sa kakvim se mi ekipama takmičimo u grupi… Ja sam generalno zadovoljan svime sem tih pola sata u Frajburgu, gde smo potonuli zbog rezultata. Sve ostale utakmice smo dobro parirali, momci su bili na maksimumu, ostali smo svoji, meni je važno da smo bili dosledni i u tome istrajali.

Uticale su ovakve utakmice na TSC...

- Nama su te utakmice pomogle da izgledamo onako protiv Partizana i Vojvodine, mi se još uvek navikavamo na ritam i intenzitet koji se igra u Evropi. Ocena je za sada prelazna, a verujem da će biti još bolja i da će biti bolji utisak, ako uspemo u ove dve utakmice da iskoričamo u tom smislu - podvukao je Lazetić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading