BAHAR IMA VIZIJU, TREBA GA SAČEKATI Darko Kovačević: Zvezda je ubedljivo najkvalitetniji tim u Srbiji

12:40 | 30-11-2023

Fudbal 0

"Potrebno je da se crveno-beli okrenu izazovima u Superligi i osvoje titulu u šta nikako ne sumnjam"

Bahar
Alo/ Marko Metlaš

Crvena zvezda ostala je bez svih matematičkih šansi da se plasira u nokaut fazu Lige Evrope nakon poraza od Jang Bojsa u Bernu, a ponovo je na udaru javnosti bio trener Crvene zvezde Barak Bahar. Ipak bivši fudbaler Crvene zvezde darko Kovačević smatra da je on pravi trener za crveno-bele, te da ga treba sačekati.

-Barah Bahar ima sistem i viziju, treba mu dati šansu, pa ni Pep Gvardiola nije u Mančester Sitiju ostvario željene rezultate prve sezone- rekao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Darko Kovačević.

-Bahar je protiv Jang Bojsa dobro, i pripremio i vodio utakmicu. Promašeno je sedam stopostotnih prilika i po svim parametrima, Zvezda je bila bolji rival. Nisu zaslužili poraz, ali to je fudbal- istakao je Kovačević.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Zvezda ima stvarno dobar tim, Bukari, Hvang, Glazer, Endiaje su odlični igrači koji imaju veliku tržišnu vrednost, koja će se na kraju klubu i isplatiti-smatra on.

-Menadžment jako dobro posluje, igrači se dovode za veliki novac, ali se i prodaju, a ostaje kontinuitet. Potrebno je da se crveno-beli okrenu izazovima u Superligi i osvoje titulu u šta nikako ne sumnjam. Zvezda je ubedljivo najkvalitetniji tim u Srbiji.

Kovačević ističe da ga posebno hrabri to što je Zvezda na terenu imala pregršt 'klinaca' u važnoj utakmici Lige šampiona.

-Tu su Lučić i Stamenić koji su 2002. godište, a zatim i još mlađi - Nedeljković i Mijatović, koji su rođeni 2005. godine. Crveno- beli su ove sezone podmladili tim, a ovo će mnogo značiti i za reprezentaciju Srbije, koja će dobiti bisere za budućnost- poručio je Kovačević, uz opasku da ne treba slušati ''dežurne analitičare koji nisu šutnuli ni mače s praga''.

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading