PRVO PROTIV GLAVNOG FAVORITA Srbija sa najjačima otvara EURO: Poznato kada "orlovi" igraju sve utakmice

19:04 | 02-12-2023

Fudbal 3

Srbija (ni)je imala sreće na žrebu

fudbalska reprezentacija Srbije
AP Photo

U subotu popodne je u Hamburgu održan žreb za predstojeće Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje će se u junu i julu naredne godine igrati u Nemačkoj, a svoje rivale je saznala i selekcija Srbije.

Srbija je voljom žreba izvučena u grupu C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. Nije naša reprezentacija prošla najbolje, u to nema sumnje, s obzirom da su Englezi jedan od favorita za titulu, dok je Danska svakako najteži mogući rival iz drugog šešira, pa je jasno da naš tim čekaju vrlo teške utakmice u Nemačkoj.

Osim grupe, reprezentacija je saznala i tačne datume odigravanja svojih mečeva, kao i stadione na kojima će odigrati svoje tri utakmice u grupnoj fazi.

Orlovi su se našli na poziciji C3, pa će svoj prvi meč u grupi odigrati 16. juna, i to protiv Engleza, u Gelzenkirhenu. Isti dan će snage odmeriti Danska i Slovenija.

Naredni meč je na programu 20. juna, a rival će nam biti Slovenija. Taj duel će biti odigran u Minhenu, a tog dana će Engleska i Slovenija odmeriti snage u Frankfurtu.

Za kraj, Srbija će igrati 25. juna, ponovo u Minhenu, na Alijanc Areni, a rival će nam biti reprezentacija Danske. Tog dana će igrati i Engleska i Slovenija, u Kelnu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(3)

Loading
Vuk07

02.12.2023 19:23

Ako Stojke od Nis kaže da može da pobedi Brazil onda Englezi su mala riba za Srbiju

Vuk07

02.12.2023 19:33

Bilo bi mam mnogo lakse da smo u grupi sa Francuskom,Španijom,Nemačkom.Italijom Ama bre ljudi jel vi znate nase mogučnosti koga bre mi vise da pobedimo ni sa Albanijom više ne možemo da igramo bolji su od nas.

Darko

02.12.2023 20:47

Sto znaci da Srbija i ne treba da igra...jer cemo biti gori i od takozvane Albanije.