NE PLAŠIM SE ENGLEZA Oglasio se Dragan Džajić posle žreba za EP

23:10 | 02-12-2023

Fudbal 0

Mogu li "orlovi" da naprave podvig?

Džajić
ALO/Aleksandar Nalbantjan

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić sumirao je utiske posle žreba za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj i poručio da se ne plaši Engleske, iako je veliki favorit u grupi C, gde se uz Srbiju nalaze još Danska i Slovenija.

- Ni posle ceremonije u Hamburgu nisam ni malo promenio mišljenje u odnosu na ono što sam govorio pre žreba. Svaki protivnik na Evropskom prvenstvu zaslužuje respekt i veliko poštovanje. Mi najbolje znamo koliko je teško otići na završni turnir, čekali smo 24 godine i sada treba dobro da se pripremimo, ne samo u fizičkom i taktičkom, već i u psihološkom smislu - rekao je Džajić.

Srbija protiv Engleske otvara takmičenje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ne plašim se Engleza, iako je jasno da su oni prvi favoriti, ne samo za prvo mesto u grupi, već i za osvajanje Evropskog prvenstva. Naravno, ne plašim se ni druga dva rivala u grupi, ali je jasno da samo maksimalnim pristupom i ozbiljnom pripremom možemo do željenih rezultata u sve tri utakmice. Imamo igrače koji su nosioci igre u velikim evropskim klubovima, ali imamo i one mlađe koji su željni dokazivanja i ne postoji bolja prilika da izbiju u prvi plan od najveće smotre evropskog fudbala. 

Ekipa Dragana Stojkovića će imati veliku podršku navijača.

- Očekujem veliku podršku naših navijača i u Gelzenkirhenu i u Minhenu, a nadam se i nakon toga u nokaut fazi Evropskog prvenstva - zaključio je Džajić.

EP je na programu od 14. juna do 14. jula.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading