SADA JE POZNATO KAD ĆE "ORLOVI" NA TEREN Određena satnica za Evropsko prvenstvo, evo kada igra Srbija

10:40 | 03-12-2023

Fudbal 0

Fudbalska reprezentacija Srbije je u subotu popodne saznala protivnike na Evropskom prvenstvu, koje će naredne godine biti odigrano u Nemačkoj

EURO 2024
EPA-EFE/Clemens Bilan

Sada je i definitivno poznati u kojim terminima će "orlovi" igrati svoje utakmice. 

Žreb u Hamburgu je bio nemilosrdan prema Orlovima! Reprezentacija Srbije na Evropskom prvenstvu igraće u C grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. 

Nadali smo se da ćemo proći slično kao u kvalifikacijama, ali smo dobili najteže protivnike iz prvog i drugog šešira. Engleska je najveći favorit turnira uz Francusku, dok je Danska ubedljivo najjači rival iz drugog "pota". Ako ništa drugo bar smo iz trećeg šešira dobili Sloveniju, iz reda poželjnih protivnika, ali utisak kvari to što smo mogli mnogo bolje da prođemo umesto Danske. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

JEZIVA VEST IZ FRANCUSKE Ubijen navijač fudbalskog kluba Nant

Sada je i definitivno poznato kada će izabranici Dragana Stojkovića Piksija izaći na teren u Nemačkoj. 

Program počinje 14. juna, kada će se od 21 čas u Minhenu sastati Nemačka i Škotska. Samo dan kasnije na teren će Španija i Hrvatska, Italija i Albanija, odnosno Mađarska i Švajcarska.

Srbija će prvi put na teren izaći trećeg dana Evropskog prvenstva, 16. juna, gde će se od 21 čas u Gelzenkirhenu sastati protiv selekcije Engleske.

Nakon toga, “orlovi” će imati četiri dana odmora, pošto će se tek 20. juna sastati sa Slovenijom, od 15 časova u Minhenu.

Grupnu fazu Srbija zatvara u Minhenu, gde će se 25. juna, u 21 čas, sastati sa selekcijom Danske. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading