NEJMAR IMITIRAO SLAVLJE MITROVIĆA Brazilac presrećan zbog srpskog "razbijanja" Ronalda (VIDEO)

11:00 | 03-12-2023

Fudbal 0

Srpski napadač Aleksandar Mitrović odigrao je izuzetnu utakmicu u trijumfu njegovog Al Hilala protiv Al Nasra, kome na ovom meču nije mogao da pomogne ni jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo

Nejmar
EPA-EFE/Andre Borges

Portugalac je evidentno zaboravio kako se igra pod kontaktom, što su dokazale situacije u duelima protiv srpskog špica. U tome je uživao Nejmar.

Fudbaleri Al Hilala pobedili su na svom terenu u Rijadu pred krcatim tribinama ekipu Al Nasra i to golovima Sergej Milinković-Savića i Aleksandra Mitrovića koji su gotovo rutinski pokazali Kristijanu Ronaldu zbog čega su suvereni lideri u Arabiji - 3:0!

Jednostavno su ponizili Ronalda i Al Nasr. Ništa nisu mogli da urade fudbaleri u žutim dresovima, praktično je Al Davsari mogao da bude tragičar ovog duela da Al Hilal nije pobedio. Ipak, heroj je bio Aleksandar Mitrović sa dva pogotka. Izveli su korner fudbaleri Al Hilala, Al Davsari je centrirao, Mitrović je malo jače odgurnuo Ronalda, kao što je to radio u Premijer ligi, a onda je glavom postigao pogodak.

NEJMAR VRIŠTI OD BOLOVA Društvenim mrežama kruži jeziv snimak: Brazilac ne zna šta će da radi od muke (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

To nije odgovaralo portugalskom napadaču, koji je evidentno zaboravio kako izgleda kontakt igra i intenzitet iz najjače lige sveta, te je upravo to bio jedna od razloga zašto je odlučio da napusti Ostrvo i ode u manje zahtevniju ligu po fizičkim poljima, kakva je ona u Saudijskoj Arabiji.


Ipak, ako je on "pobegao" iz Engleske, ona definitivno nije od njega! Duel sa Aleksandrom Mitrovićem, koji je godinama na istu "foru" dominirao i u Premijer ligi, pokazao mu je da se i na Bliskom istoku  može igrati čvrst fudbal, sa mnogo kontakta, a da sve prođe u okvirima dozvoljenog. To mu definitivno nije imponovalo.

U svemu je uživao Nejmar, koji je van terena zbog povrede. Imitirao je ludo slavlje Aleksandra Mitrovića - evo i kako je to izgledalo: 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading