DRAMA U ŠPANIJI Gudelj se srušio na terenu

13:45 | 03-12-2023

Fudbal 0

Ponovo loše vesti za brata srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja

Dragiša Gudelj
Printscreen

Fudbalero Kordobe, Dragiša Gudelj, ponovo se srušio na terenu, što mu se dešava po drugi put u jako kratkom vremenskom roku. 

Dragiša Gudelj je ove godine u martu doživeo srčani zastoj, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu, a na terenu je ostalo i uplakanih saigrača, sumnjalo se i na najgori mogući scenario.

Ipak, na sreću, doktori su spasili život Dragiše Gudelja koji je na nekliko minuta bio i izgubljen.

Nastavio je Gudelj da se bavi fudbalom, ali, ovoga puta se dogodilo isto...

Tokom utakmice sa Melilom, Gudelj je opet pao, doživeo je srčani zastoj, ali je aparat "ICD" bio taj koji ga je spasio ovoga puta, tvrde španski mediji, jer mu je kao i prvog puta, kao defibrilator pružio "šok" kada je to bilo potrebno.

Gudelj je napustio teren, prebačen je u bolnicu, a doktori prate njegovo stanje.

Takođe, mediji tvrde da situacije nije toliko opasna kao prvoga puta.

-Dragi Gudelj je dobro. On je prebačen u bolnicu Melilja na medicinske testove pošto je napustio utakmicu. Čim budemo mogli, objavićemo nove informacije - stoji u kratkom saopštenju Kordobe koja će se očigledno oglasiti još jednom kasnije u toku dana. Tokom utakmice protiv Melilje, Gudelj je opet pao, doživeo je srčani zastoj, ali mu je aparat "ICD" spasio život, tvrde španski mediji, jer mu je kao i prvog puta, defibrilator pružio "šok" baš kad je to bilo potrebno.

Komentari(0)

Loading