OVO BI MOGLO DA MU SPASI KARIJERU Njukasl želi bivšeg golmana Junajteda

16:44 | 04-12-2023

Fudbal 0

Nekadašnji golman španske fudbalske reprezentacije David de Hea mogao bi da nastavi karijeru u Njukaslu, prenosi Skaj sport.

David de Hea
Tanjug/Ap


De Hea (33) je trenutno bez angažmana, pošto mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Mančester junajtedom. Klub sa Old traforda nije želeo da produži saradnju sa španskim golmanom, već je angažovao Andrea Onanu.

Britanski mediji podsećaju da je prvi golman Njukasla Nik Poup povredio rame, a verovatno će pauzirati veći deo ove sezone. Menadžer Njukasla Edi Hau može da računa na Martina Dubravku i Lorisa Kariusa. Međutim, Hau želi da angažuje iskusnog i pouzdanog golmana, a navodno je izbor pao na De Heu.

Španski golman je nedavno odbio ponude nekoliko klubova iz Saudijske Arabije, a britanski mediji podsećaju da De Hea može odmah da potpiše ugovor sa Njukaslom, pošto ne mora da čeka zimski prelazni rok.

De Hea je branio za Mančester junajted od 2011. do juna ove godine, a pre toga je bio član madridskog Atletika. On je za reprezentaciju Španije nastupio na 45 mečeva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading