LJUBIMAC "DELIJA" NAPUŠTA "MARAKANU"? Evropski velikani nude milione za Zvezdinog Bekama

17:10 | 04-12-2023

Fudbal 0

Sjajnim partijama je skrenuo pažnju javnosti na sebe

Zvezda
Marko Metlaš

Fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović možda je i najsvetlija tačka crveno-belih ove sezone. U nekoliko navrata je postizao ključne golove, ostavio odličan utisak i u Ligi šampiona, pa su sada za njega zaniteresovani Zenit i Fajenord. Kako Mozzart Sport saznaje, Mijatović bi "Marakanu" mogao da napusti u transferu vrednom oko 5.000.000 evra.

Popularni Bekam trebalo bi da bude jedan od dva lepa izlazna transfera Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, koja će popuniti kasu srpskog šampiona i kompenzovati eliminaciju iz evropskih takmičenja. Pisalo se prethodnih dana o interesovanju Juventusa za omladinskog reprezentativca Srbije, ali je Jovan Mijatović trenutno u najvećem fokusu Zenita i bivšeg šampiona Evrope, giganta sa De Kujpa Fajenorda iz Roterdama.

Jovan Mijatović bi u holandskoj luci imao dobre uslove za razvoj i napredak, iako možda u prvom trenutku ne bi bio prva opcija. Nezvanično, Fajenord je spreman da za usluge omladinskog reprezentativca Srbije ponudi pet miliona evra.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Međutim, još tokom leta, kada je Zvezda imala zapažen učinak na Pari Kupu u Sankt Peterbugu, Zenit je stavio šapu kada su u pitanju Jovan Mijatović i Marko Stamenić. Šampion Rusije, pozivajući se na ugovor crveno-belih sa naftnim gigantom Gaspromom (ujedno i glavni finansijer Zenita), stavio je pravo preče kupovine na pomenute igrače. To znači da Zenit u svakom trenutku može da izjednači ponudu nekog inostranog kluba za Jovana Mijatovića, i dobije snažnog napadača.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading