MILOJEVIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU? Oglasio se miljenik "delija" posle otkaza: Nisam imao izbora

19:15 | 05-12-2023

Fudbal 0

Da li je "Marakana" sledeća stanica?

Vladan Milojević
Alo/ Marko Metlaš

Crvena zvezda u krizi, Vladan Milojević bez kluba. Na prvu loptu, ishod jednačine je jednostavan - Milojević bi ponovo mogao na klupu crveno-belih ali...

Milojević je preporodio Apolon na startu prvenstva, činilo se da bi ovaj klub mogao da se bori za Evropu, možda i za titulu šampiona Kipra, ali se u poslednjih nekoliko mečeva sve raspalo.

Tim iz Limasola u četiri vezana meča nije postigao ni pogodak, to se promenilo u remiju Etnikosom iz Ahne (2:2), ali se i u ovom meču očekivala pobeda, pa je Milojević sam odlučio da napusti Apolon.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

On je svoju odluku saopštio predsedniku Nikosu Kirizisu, koji je pokušao da zadrži srpskog stručnjaka u timu, ali je Milojević doneo odluku da napusti ovaj klub.


Sada se oglasio saopštenjem, pošto je zvanično napustio tim iz Limasola. 

- Ovim saopštenjem voleo bih se zahvalim na podršci koju smo moje kolege i ja dobili od prvog dana otkako sam preuzeo Apolon Limasol. Osećam se ponosno na saradnju sa klubom ove veličine, koja nažalost nije dala rezultat i ishod kakav smo svi priželjkivali. Nažalost, naporan rad koji smo moje kolege i ja uložili zajedno sa fudbalerima nije dao željene rezultate kojima smo težili. Stoga nisam imao izbora nego da preuzmem svoj deo odgovornosti. Tako sam naučio tokom profesionalne karijere, da se sa teškim situacijama suočavam dostojanstveno i smireno - navodi Milojević. 

Zahvalio se svima. 

- Apolon je klub bogate istorije, veliki timovi uvek pronađu svoj put. Ubeđen sam da će se uskoro vratiti na vrh. Imao sam čast da radim sa izvrsnim profesionalcima, kako u trening centru u Kolosiju, tako i u kancelarijama kluba. Apolonu i njegovom osoblju želim sreću i neka uvek budu okruženi zdravljem - zaključio je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk sranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading