POSTOJI SAMO JEDAN KRALJ - IME MU JE NOVAK Najvećeg svih vremena uporedili sa Federerom, on odgovorom izazvao haos

21:01 | 05-12-2023

Tenis 0

Rodžeru bride obrazi

Novak Đoković
EPA

Najbolji snuker igrač ikada Roni O'Saliven je nastavio da dominira! Iako ima 48 godina on je osvojio prvenstvo Velike Britanije pobedom nad Kinezom Ding Džinhuijem 10:7. Postao je najstariji osvajač ovog trofeja ikada, a to mu je bilo osmi put da postaje prvak Ujedinjenog Kraljevstva. Ovo mu je ukupno 40. titula u karijeri, a zanimljivo je da je on ujedno i najmlađi osvajač ove titule pošto je 1993. godine sa 18 godina u finalu dobio Stivena Hendrija.

U snukeru ima mnogo polemike ko je najveći snuker igrač ikada, a kada su aludirajući na to u dokumentarcu o njemu Ronija O'Salivena uporedili sa Rodžerom Federerom on se pobunio!

- Nemojte da se prevarite, njegova najbolja igra je magična. Liči mi na Rodžera Federea, Znate kakav je Roni, perfekcionista i možda će reći da je igrao loše, ali kada ga vidite... - rekao je Džimi Vajt.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak O'Saliven koji obožava tenis dolazio je i na neke mečeve najvećeg tenisera ikada. I želi da ga porede samo sa njim! 

- Federer, Nadal, Đoković... Uvek sam voleo da ih gledam.  Oni su tri najveća igrača svih vremena. Za mene će Đoković biti kralj svega! Nije bitno da li ste fudbaler, golfer ili hokejaš, svi se ugledaju na Đokovića! Voleo bih da mogu da uradim na bilijarskom stolu ono što Đoković radi na teniskom terenu - odgovorio je Roni O'Saliven. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading