VOŽDOVAC BROJAO DO ŠEST Čukarički ubedljiv protiv Javora

18:22 | 06-12-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su danas na domaćem terenu pobedili ekipu Javora sa 4:1 (4:0).

FK Čukarički
EPA


Golove za domaći tim postigli su Mihajlo Cvetković u 13. minutu, Stefan Kovač u 29, Sambu Sisoko u 37. i Đorđe Ivanović u 45. minutu.

Jedini precizan za goste iz Ivanjice bio je Bajere Lue u 81. minutu.

I fudbaleri Voždovca su obezbedili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su danas pobedili ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice sa 6:3 (4:0).

Precizni za beogradski klub bili su Mihajlo Nešković u 4. minutu, Niksa Vujanović u 16. minutu, Žunior Flemings u 21. i 27. minutu, Nikola Skrobonja u 48. minutu i Bogdan Jocić u 61. minutu.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su danas na svom terenu u osmini finala ovog takmičenja pobedili Smederevo rezultatom 5:0. 

Plasman u četvrtfinale Kupa Srbije danas je izborio je i OFK Vršac, koji je na svom terenu pobedio kruševački Napredak sa 1:0.

Fudbaleri Novog Pazara izborili su u utorak plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u gostima nadigrali Inđiju sa 3:2.

Fudbaleri Crvene zvezde će večeras od 18 sati na svom terenu dočekati niški Radnički, dok će se u isto vreme u Novom Sadu sastati Mladost GAT i Vojvodina.

Poslednji meč osmine finala Kupa Srbije biće odigran sutra od 16 sati, a ekipa Partizana će na svom terenu dočekati Grafičar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk sranicu.

Komentari(0)

Loading