SJAJNE PARTIJE LEGENDE CRNO-BELIH Saša Ilić nepobediv u Grčkoj

19:23 | 06-12-2023

Fudbal 0

Ekipa Atromitosa, koju sa klupe vodi srpski trener Saša Ilić, odigrala je u gostima sa Larisom 1:1 u okviru osmine finala Kupa Grčke

Saša Ilić
Alo

Revanš se igra 10. januara, a pobednika u četvrtfinalu čeka bolji iz duela Panatinaikos-Olimpijakos.

Bio je ovo sedmi meč Ilića od dolaska na klupu grčkog kluba i sedmi meč na kojem nije poražen. 

Prethodno, zabeležio je dve pobede u prvenstvu (odmah na početku svog mandata), tri remija, te pobedu i remi u Kup takmičenju.

Ekipa je posle ovog niza rezultata (u ligi) pobegla iz zone ispadanja i sada polako može da hvata priključak za timovima iz sredine tabele, kada je šampionat u pitanju. 

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI NIŠ Rapsodija crveno-belih, Nišlije ne znaju šta ih je snašlo - 5:0

Upravo će naredna dva izazova za Ilića i njegov tim u okviru Superlige biti i najveća otkako je preuzeo ekipu - dueli protiv Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Oba ta meča Atromitos igra na svom terenu.

Mada, pitanje je da li će ih uopšte igrati u zakazanom terminu jer su najbolje grčke sudije stupile u štrajk i ne zna se pouzdano kada će se situacija vratiti u normalu. Arbitri prostestuju zbog sve učestalijih napada na njih, što od strane igrača, rukovodilaca i navijača.

Što se tiče Kup meča Larise i Atromitosa, gosti su do egala stigli u 95. minutu zahvaljujući golu Belgijanca Denzela Jubitane, te je ovaj igrač održao oreol nepobedivosti srpskog trenera.

Ilić je nakon meča protiv kluba za koji je nekada igrao, rekao:

- Pre svega, za Larisu me vežu vrlo lepe uspomene, za ovaj klub i za grad. Što se tiče meča, protvnik je bio bolji u duelima, u drugom poluvremenu i sa loptom, možda su bili bolji danas kada se sve sagleda, ali smo mi golom Jubitane uspeli da dođemo do egala pred revanš na našem terenu gde će pasti odluka. Ovo je Kup meč, ali je jako važno za samopozdanje mojih igrača da nisu izgubili.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

Komentari(0)

Loading