"DELIJE" IZDALE SAOPŠTENJE Iskoristili smo bonus "sramotna poseta"

16:33 | 07-12-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su rezultatom 5:0 bili bolji od Radničkog iz Niša

FK Crvena zvezda
Alo

Poseta na našem najvećem stadionu nije bila na nivou, pa su se povodom toga oglasilie "delije" i poslali su poruku za naredne utakmice.

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU Prvotimac propušta večiti derbi?

- Iskoristili smo bonus "sramotna poseta" za kup i sada više nemamo prava na to. U subotu Marakana mora da pokaže reakciju, pogotovu sever, na ovu sramotnu posetu protiv Radničkog iz Niša! Subota je, moralo bi da se sada pokaže pravi navijački mentalitet na našoj tribini. Da probamo da napunimo bar tri sektora na severu i tako dokažemo da sledeće nedelje ne dolaze ljudi na stadion da gledaju Mančester Siti, već da dolaze da gledaju Zvezdu! Sve ostalo bi bila bruka i sramota - poručuju Delije i dodaju:

- Takođe, pozivamo sve navijače da ponesu šalove u subotu! Stiglo je hladno vreme, a i da napravimo dobru uvertiru pred utakmicu sa Mančester Sitijem, gde pozivamo ceo stadion da ponese šalove, da napravimo spektakl za pamćenje! Subota - 16 časova - severna tribina! Mesto gde se okupljaju Ultrasi Crvene zvezde! Da vidimo koliko ih stvarno ima!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

 

 

Komentari(0)

Loading