NEMANJA, IZDAO SI NAS Žestok napad na Matića

16:46 | 07-12-2023

Fudbal 0

Podigla se velika prašina oko intervjua srpskog fudbalera

Nemanja Matić
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Nemanja Matić je protekle nedelje dao interesantan intervju u kojem je govorio o Mančester Junajtedu, što se nije dopalo Geriju Nevilu.

Srpski fudbaler je govorio o kašnjenju nekih saigrača, što se Nevilu nije svidelo.

- Bio sam prilično mekan prema igračima Junajteda u proteklih 12 meseci jer sam se koncentrisao na trule stvari u vezi sa vlasništvom, postoje problemi u klubu da bi igrači tek tako uspeli sa svim što ih okružuje. Mnogo toga nije u redu u klubu i nadajmo se da će novi vlasnici to srediti. Ali to što sam čuo od Matića o kašnjenju me je razbesnelo. Najveća izdaja koju možete da imate u svlačionici je kada igrači ili njihovi predstavnici izađu u medije da potkopaju menadžera i druge igrače iz te iste svlačionice. Iskreno, to je neoprostivo - rekao je Nevil, pa potom nastavio:

- Kada sam čuo ove priče, pomislio sam,’evo ih opet, pokušaće da miniraju još jednog menadžera da dobije otkaz, ‘još jedna grupa igrača je promašena’, tačno znate da se to dešava i da se to namešta. Pomislio sam, ‘prestanite da kukate, začepite usta, radite maksimalno naporno i dan kasnije, ponovite sve to’, to je sve. Imam simpatije prema njima sada i tome kako je u klubu, nastavljaju se loši transferi, negativnosti, nedostatak sportskog sektora. Dao sam im prilično popusta, ali nemam simpatija uopšte ako neko od njih otkriva priče medijima ili ako kasne.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading