"DELIJE" ZOVU NA MARAKANU Zvezda u subotu protiv Mladosti može da obori svetski rekord koji drži Real Madrid

17:20 | 08-12-2023

Fudbal 0

Crveno-belima je potrebno samo da ne izgube od Mladosti

FK Crvena zvezda
Marko Metlaš/Alo

Neće meč protiv Mladosti iz Lučana biti samo jedan u nizu takmičarksih kada je u pitanju Crvena zvezda, jer će izabranici Baraka Bahara imati priliku da se zlatnim slovima upišu u istoriju svetskog fudbala!

Ukoliko u subotu ne izgube utakmicu, srpski šampion će tako preteći nestvaran niz Reala iz Madrida i postaće svetski rekorder kada je u pitanju broj utakmica bez poraza na domaćem terenu (122). 

Utakmica Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 16 časova na stadionu "Rajko Mitić", a crveno-beli su se oglasili i pozvali navijače da dođu na stadion i podrže klub da stigne do novog rekorda. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ko dođe na Marakanu protiv Mladosti, može da osvoji auto

- Svakome je u životu ostala neka utakmica u sećanju kao svojevrsni jubilej ili raritet koji se nikada neće više ponoviti, ili hoće ali ko zna kada. Obaranje svetskih rekorda takođe spada u to. Mnogo je derbija bilo ali 100. ostaje upamćen kao jubilej i verovatno ni jedan drugi neće imati tu težinu kao što je taj derbi imao. Utakmica protiv Barselone, prve velike utakmice nakon Barija, možda čak prva koreografija na sve četiri tribine, pobeda jednog siromašnog kluba u današnjoj fudbalskoj mašineriji protiv kluba koji vredi milijarde… To su stvari koje se dešavaju jednom ili baš retko. Teško da ćete u svom navijačkom veku doživeti uživo tako nešto. 

Sutra se svima nama pruža prilika da dođemo na stadion i uđemo u istoriju fudbala ukoliko ne izgubimo, gde ćemo sa 122 neizgubljene utakmice na domaćem terenu, preteći jedan Real Madrid, koji ovaj rekord drži od sredine pedesetih do sredine šezdesetih godina prošlog veka.

Imamo priliku da odgledamo Crvenu Zvezdu uživo, koja će još jednom ući u istoriju evropskog fudbala! Sramota bi bila da ne prepoznamo ovaj momenat i da on ostane upamćen tako što ga je par hiljada ljudi ispratilo sa tribina. Neke stvari spadaju u nešto što se ne propušta jer kada jednog dana budemo sabirali naše navijačke živote, ova utakmica mora da bude upamćena. Prvo po pobedi na terenu a onda i po odličnoj poseti, koja će dati težinu ovom rekordu koji se teško obara! - glasi poziv navijačima FK Crvena zvezda. 

BONUS VIDEO: 

 

Komentari(0)

Loading