SVI SU SE ZALEDILI Vlahović je samo seo na travu: Otkriveno šta se desilo sa našim napadačem

08:00 | 09-12-2023

Fudbal 0

Šta se dešava sa Srbinom?

Vlahović

Srpski napadač Dušan Vlahović napustio je derbi Juventusa i Napolija u 70. minutu pošto je ostao da leži na travi i požalio se na bol u nozi.

Mnogi navijači uplašili su se da je u tom trenutku Vlahović opet doživeo povredu, kao i mnogo puta tokom 2023. godine, ali kako javlja televizija DAZN - nije ništa ozbiljno!

Preciznije, prema njihovim informacijama, Vlahović je imao grčeve i zbog toga je morao da ustupi svoje mesto Arkadijušu Miliku, a samo nekoliko sekundi kasnije Napoli je došao do gola. Viktor Osimen je izjednačio rezultat nakon ogromnog kiksa golmana Vojčeha Ščensnog, međutim spasila ga je VAR tehnologija - dosuđen je ofsajd. To je bilo dovoljno da Juventus pobedi 1:0, golom Gatija iz 51. minuta.

VLAHOVIĆ OTKRIO DETALJE KOJE NISMO ZNALI Prešao sa košarke na fudbal, majka imala jednu želju, Duci pokušao da je ispuni

Ostaje još da se i Juventus zvanično oglasi i da potvrdi da Dušan Vlahović nije doživeo povredu u duelu sa Žuanom Žesusom, koji ga je dobro čuvao tokom najvećeg dela utakmice.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

Komentari(0)

Loading