Rajsovu buckicu zagledalo 14 miliona ljudi

14:02 | 09-12-2023

Fudbal 0

Jedan od najskupljih svetskih fudbalera ima solidno popunjenu izabranicu

Deklan Rajs
EPA/VINCE MIGNOTT

Fudbaler Arsenala Deklan Rajs postao je predmet ismevanja na društvenim mrežama zbog devojke Loren Frajer. Razlog je činjenica da ona ima višak kilograma, a to se može videti na Instagram mreži gde je vezista Arsenala objavio zajedničku fotografiju.

TOBDŽIJE DO POBEDE U 97. MINUTU Arsenal u goleadi slavio protiv novajlije

Velike sportske zvezde uglavnom su u društvu zgodnih manekenki, atraktivnih i požudnih devojaka. Rajs je dokaz da postoje i oni kojima fizički izgled nije bitan i koji su srećni uz pravu ženu pored sebe.

- Rajs je multimilioner, atletski građen fudbaler visok 185 cm, a ipak se zadovoljio debelom belom devojkom. Ne razumem više ovaj svet - napisao je anonimni FAST Parody autor objave koju pregledalo 14 miliona ljudi!

Ubrzo su brojni pratitelji stali u zaštitu Rajsa i buckaste devojke. Pokrenuta je žestoka rasprava zbog koje je na kraju objava obrisana.

Deklan Rajs Printscreen/Instagram
 

Delan i Loren upoznali su se u školi i zajedno su od 17. godine. Među njima vlada velika ljubav i poštovanje. Ona je konstantno uz svog izabranika, a njihovu ljubav krunisao je dečak Džud koji je rođen u avgustu 2022. godine.

Arsenal je za Rajsa Vest Hemu isplatio rekordnih 116 miliona evra, a on uživa sa Loren i ne zanimaju ih pogrdni komentari.

Rajsov treći gol u sezoni protiv Lutona došao je kao šlag na tortu sjajnih igara u dosadašnjem delu sezone. Navijači Arsenala veoma su zadovoljni skupocenim novajlijom, a deo se odlučio se na zanimljivu inicijativu.

Pokrenuli su kampanju na stranici „GoFundMe“, a cil je da se prikupe dodatna sredstva za odštetu Vest Hemu:

- Povodom pljačke Vest Hema molimo navijače Arsenala da se okupe kako bi prikupili sredstva za njih i nadoknadili nedovoljnu odštetu za Deklana Rajsa. U poslednjih 15 sedmica postalo je očigledno da je Arsenal profitirao zbog preniskog obeštećenja!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading