UVEK JE LEPO BITI DEO ISTORIJE Bahar nakon svetskog rekorda i pobede nad Mladosti: Biće sve dobro

19:05 | 09-12-2023

Fudbal 0

Danas smo postali svetski rekorderi, ali smo se takođe i vratili na prvo mesto na tabeli, možda samo na dva dana, ali je lep osećaj, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar posle pobede protiv Mladosti iz Lučana 3:1.

Bahar
Alo/ Marko Metlaš

Zvezda je oborila rekord Real Madrida sa 122 utakmice u nizu bez poraza na domaćem terenu.

-Nije bila laka utakmica, ali smo pronalazili rešenja i igrali pametno. Mladi fudbaleri su ušli u igru i preokrenuli utakmicu, izuzetno sam zadovoljan time. Dobar je trenutak da nastavimo u istom ritmu i u sredu- istakao je Bahar.

-Rano smo dali gol, ali smo ga odmah potom i primili, što je bio udarac za samopouzdanje. Bilo je teško igrati protiv ovog rivala, ali pronašli smo rešenje. Svideli su mi se mladi igrači koji su dobili šansu u drugom delu meča i promenili dešavanja na terenu. Biće to sve dobro- kaže Bahar.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Uvek je lepo biti deo istorije. Hvala bivšim trenerima, klubu, igračima, članovim stručnog štaba, što su započeli niz, a mi smo samo nastavili i ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da srušimo svetski rekord- dodao je on.

Crveno-beli u sredu dočekuju Mančester Siti na oproštaju od Lige šampiona.

-Očekuje nas drugačija utakmica. Igraćemo protiv Mančester Sitija, možda i najboljeg tima na svetu. Moramo da iskoristimo dobar trenutak, verujemo da će stadion biti pun. Želimo da završimo takmičenje u grupnoj fazi sa dobrim rezultatom-zaključio je Bahar.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading