ČETIRI GODIŠNJA DOBA Koliko je Ronaldo bacio para na kiriju u Arabiji, pa to je ludilo!

06:00 | 10-12-2023

Fudbal 0

Portugalac trošio basnoslovan novac za iznajmljivanje kraljevskog apartmana i desetine soba u najskupljem hotelu

Kristijano Ronaldo
EPA/Abedin Taherkenareh

 

Kristijano Ronaldo je tokom boravka u hotelu u Rijadu, dok se s porodicom i svitom koja ga prati i opslužuje, nije preselio u luksuznu vilu, trošio na hotel mesečno skoro 300.000 evra!

Sadio Mane i Kristijano Ronaldo Profimedia
 

Gol na jubilarnom 1200. meču

Ronaldo je golom, pride i asistencijom, obeležio jubilarni 1200. meč u karijeri u kojem je njegov Al Nasr pobedio gradskog rivala Al Rijad rezultatom 4:1.
Vremešni Portugalac (38) proslavio je gol na specijalnoj utakmici sa saigračima, a prvi mu je u zagrljaj dotrčao Sadio Mane.

Portugalac je januara ove godine pojačao Al Nasr, a prvi dom u glavnom gradu Saudijske Arabije bio mu je jedan od najskupljih hotela „Four Seasons“. I to skoro ceo!

Hotel Četiri godišnja doba u Rijadu Profimedia
 

Ronaldo je iznajmio ukupno 17 soba za pratnju, a on je s porodicom boravio u dvospratnom kraljevskom apartmanu. Sve to ga je koštalo, navode britanski mediji, više od 290.000 evra mesečno. Ali, s obzirom na to da u moćnoj kraljevini na Bliskom istoku zarađuje 200 miliona godišnje, taj trošak je za njega bio minoran. Što bi rekao naš narod: Pala muva na medveda.

Posle izvesnog vremena, Ronaldo se porodicom i ostalima preselio u ekskluzivni kompleks s privatnim obezbeđenjem, u koji je gotovo nemoguće priviriti, pa ima neophodan mir.

Komentari(0)

Loading