NIJE IM POMOGAO NI GOL JOVIĆA Šokantan poraz Milana od Atalante u 95. minutu

20:16 | 09-12-2023

Fudbal 0

Luka Jović postigao gol, ali to nije bolo dovoljno Milanu ni za bod na gostovanju Atalanti – 3:2.

Fudbal
Alessandro Garofalo/LaPresse via AP)

Strašan meč u Atalanti. Domaćin je golom Murijela, i to kakvim, u 90+5. minutu ostvarila veliki trijumf protiv Milana – 3:2. Mirančuk je sjajno proigrao Kolumbijca, koji je na neverovatan naćin, petom, savladao Manjana. 

Atalanta je u Bergamu protiv Milana prethodno dva puta vodila. Prvi, kad je Nigerijac Ademola Lukman u 38. minutu iskoristio dodavanje Kopmajnersa, izjednačenje gostima doneo je Žiru u 45+3. minutu.

Lukman je još jednom pogodio u 55. minutu, tada posle asistencije De Ketelarea. Ali, ni to nije bilo dovoljno domaćinu da „zatvori“ meč. Luka Jović je pogodio u prošlom kolu protiv Frozinonea, a sada je to učinio i protiv Atalante.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ZVEZDA POBEDILA I PRESTIGLA REAL MADRID Crveno-beli pobedili Mladost, pa oborili svetski rekord

Ušao je Jović u igru u 72. minutu umesto Loftus-Čika, a pogodio je samo osam minuta kasnije posle odlične asistencije Pulišića.

Pored četiri postignuta gola, po dva na obe strane, bilo je još mnoštvo prilika. Krenulo je od one za Milan u četvrtom minutu, kad je najpre izblokiran pokušaj Pulišića, a potom i Žirua, obojica su prethodno bila u odličnoj poziciji.

Pet minuta kasnije najopasniji igrač u domaćem timu Lukman je šutirao zamalo pored stative gola Manjana. Potom, dobra šansa za Milan u 27. minutu, ali je i šut Tomorija izblokirala odbrana Atalante.

Mogao je domaćin i ranije da obezbedi trijumf i da liši dramatičnih uzbuđenja svoje navijače, ali pre izjednačujućeg gola Jovića za atalantu promašivali velike šanse Skalvini u 71. i 76. minutu, potom i Lukman, kojem je malo nedostajalo da postigne het-trik. 

BONUS VIDEO: 

Ivana Vasiljevic

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading