VAŽNA VEST ZA NAVIJAČE Crvena zvezda se oglasila saopštenjem pred meč sa Sitijem

13:50 | 11-12-2023

Fudbal 0

Crveno-beli završavaju ovosezonsku epizodu u elitnom takmičenju

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" dostupan rezervisan kontingent ulaznica za severnu tribinu i duel protiv Mančester sitija u Ligi šampiona.

- Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za utakmicu šestog kola grupne faze najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, koju će izabranici Baraka Bahara odigrati protiv engleskog predstavnika na Marakani, pustio u prodaju još jedan kontingent ulaznica - navode iz Crvene zvezde.

Utakmica šestog kola grupe G Lige šampiona između Crvene zvezde i Mančester sitija biće odigrana u sredu u Beogradu od 18.45 časova.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Karte će svim navijačima biti dostupne u ponedeljak i utorak, odnosno 11. i 12. decembra od 10 do 17 časova na šalterima stadiona 'Rajko Mitić', dok će prodaja na dan susreta zavisiti od raspoloživosti ulaznica, o čemu će svi zainteresovani biti naknadno obavešteni. Rezervisan kontingent karata je isključivo namenjen za severnu tribinu, a cena jedne ulaznice je 3.500 dinara - ističe se u saopštenju Crvene zvezde.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading