VREME JE ZA RASPLET U LIGI ŠAMPIONA Mozzart daje najveće kvote na svetu na Real Madrid i Inter

11:39 | 12-12-2023

Fudbal 0

Nigde nećete da nađete veće

Inter
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Danas i sutra su na programu poslednji mečevi grupne faze u Ligi šampiona. Ostalo je nekoliko nedoumica, a bukmejkeri Mozzarta za utorak su za vas spremili dve kvote iz evroelite koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju je dvojka na Real u Berlinu protiv Uniona i kec na Inter protiv Sosijedada u Milanu.

UNION BERLIN – REAL MADRID (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2,10

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Madriđani gaze ove sezone u Ligi šampiona. Imaju maksimalnh 15 bodova, obezbedili su prvo mesto, pa nemaju rezultatski imperativ u nemačkoj prestonici. S druge strane, Unionu treba pobeda da bi preskočio Bragu na trećem mestu u Grupi C i izborio nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Uslov je i da Napoli pobed Bragu u poslednjem kolu na svom terenu. U prvom meču ovih timova sredinom septembra Real je savladao ekipu iz Berlina sa 1:0 golom Engleza Džuda Belingema u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Union je živnuo posle dolaska na kormilo hrvatskog stručnjaka Nenada Bjelice. Četa Karla Ančelotija je posle pet vezanih pobeda protekle nedelje odigrala nerešeno u Sevilji protiv Betisa (1:1).

INTER – SOSIJEDAD (UTORAK, 21.00), KC 1,80

Ova dva tima igraće večeras u Milanu za prvo mesto u Grupi D Lige šampiona. I jedni i drugi su sigurni u osmini finala. Interu treba pobeda za čelo. U prvom obračunu ovih klubova u Baskiji, nije bilo pobednika – 1:1. Sosijedad se sa oba gostovanja vratio trijumfima i to bez primiljenog gola

protiv Benfike i Salcburga. Lider Serije A ima gol-razliku 7:0 u poslednja dva meča na Apeninima, dok je u odličnoj formi i ekipa iz San Sebastijana koja je sedam mečeva bez poraza u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading