ŽELIMO BOLJE USLOVE "Na EP u novim Puma dresovima, već pregovaramo sa novim tehničkim partnerom"

16:08 | 12-12-2023

Fudbal 0

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović poglasio se povodom najava o prekidu saradnje sa dosadašnjim tehničkim partnerom Pumom

Jovan Šurbatović
Alo/ Marko Metlaš

Izvesno je da je Fudblski savez Srbije u potrazi za novim partnerom kada se radi o opremi, pošto su jutros čelnici Pume objavili da prekidaju sponzorstvo sa dve reprezentacije, Srbijom i Izraelom.

Oglasio se potom generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović povodom objave Puma istakavši da čelnici Saveza već imaju u planu potencijalnog partnera, međutim na narednom Evropskom prvenstvu, fudbaleri Srbije nastupaće u opremi Pume koja je već dizajnirana.

-Uobičajeno je da se prekid saradnje objavi na vreme. Ugovor ističe 31.12.2024, mi smo ga skratili za dve godine. Želimo bolje uslove. Oprema za EP je odavno dizajnirana i odobrena. Igraćemo na EP u novim Puminim dresovima. U aprilu će biti promovisani, navijači će biti zadovoljni. Ne smem da otkrivam, ali poslušali smo glas naroda - rekao je Jovan Šurbatović i dodao:

- Već pregovaramo sa nekoliko najrenomiranijih i najvećih proizvođača sportske opreme. Imaćemo novog tehničkog partnera od 1.1.2025. za novi ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Americi.

Komentari(0)

Loading